Tuesday, February 20, 2007

Nej men snälla söta...

Kom för en liten stund sen hem från körövningarna. Det är en trevlig kör, alla får vara med, också om man inte kan sjunga. Heter det. Fin princip. MEN. De allra flesta sjunger bra, kanske inte alltid helt rent och på tonen, men ändå bra. Bara det att nu har det kommit med en kille som verkligen inte kan sjunga. Under ett tvåtimmars sjungande träffar han rätt ton kanske tre gånger. Och han sjunger med VOLYM. Och så skämtar han hela tiden, men det är inga bra skämt. Folk skrattar åt honom för att de tycker han är pinsam. Och han är ganska påfrestande. Fattar inte, förstår han inte? Han skulle kunna sjunga med lite mindre volym och lämna bort hälften av skämten, så skulle det vara okej. Tycker på ett sätt så synd om honom, när han är så pinsam. Säälipisteitä.

Så när vi gick på en öl efter övningarna sa körledaren att det nästa vi måste göra är att kicka ut honom, hon står inte ut längre. Men hur gör man det när alla en gång ska få delta? Och inte får man ju göra det, eller..?

För övrigt sjöng vi Armi&Dannys I wanna love you tender :D Sweet! Och om ni inte har sett varför låten är så sweet ännu, så gör det nu. Sök upp den på videogoogle.

1 comment:

Anonymous said...

jeejeejee, finlandssvenska kvinnor som sjunger i kör lever enligt undersökningar längre :) en super hobby! men lite störande dilemma ni har där... -K-